Specialdesign

Profiltøj og profilprodukter købes ofte i halvfabrikat. Produkterne tages fra lager i en række farver og størrelser og efterbehandles med tryk eller anden form for branding. Fordelen er muligvis hurtig levering, og fleksibilitet i et antal, uden at det bliver kompliceret. Ulempen er dog, at man skal arbejde med en bestemt farveskala, og en kvalitet der er lager.


De kunder, der skal bruge et stort antal, af eksempelvis en beklædningsgenstand, med mange specifikke krav om detaljer og farver, kan med fordel vælge specialdesign. Specialdesign betyder, at produkterne er fremstillet fra bunden, og her kan man gøre meget mere rent teknisk mht. mærkning, og desuden til en lavere pris. Det tager dog længere tid at få leveret - normalt omkring 12-14 uger fra den godkendte prøve.


Vi har specialiseret os i mange forskellige produkter, så spørg os endelig. Vores specialdesign foregår på samme fabrikker som vores lagerproduktion, så kvaliteten og kontrollen med produktionen fra CSR-perspektivet er den samme.

TUSINDE MULIGHEDER MED SPECIALDESIGN

Få sublimeret hele materialet. Få egen nakkelabel, indsyede unikke detaljer og tilpassede knapper. Farver og farvekombinationer, der ikke er på markedet. Resultatet er ofte et lækkert og unikt produkt til en konkurrencedygtig pris.

På billederne nedenfor ses en collage af detaljer fra en af vores prøvekollektioner, hvor vi har arbejdet meget med trykte paneler og forskellige vævninger og direkte broderede designs.

VI HJÆLPER GERNE MED DIT DESIGN

Vores Trading afdeling hjælper dig naturligvis med skitser og designforslag, og for at komme så tæt på dine behov som muligt, ønsker vi at få svar på følgende spørgsmål:

  • Hvad arbejder det aktuelle firma med (hvilken branche / type virksomhed)
  • Hvad er formålet med de specialproducerede produkter? (til personalet eller kunder, som arbejdstøj eller give-away)
  • Ønskes en stærk eller diskret profilering?
  • Ønskes der nogen speciel grundfarve på tøjet?

 

Vores aktive CSR-samarbejde (Corporate Social Responsibility) kontrollerer vores produkter i et helhedsperspektiv, baseret på miljø og bæredygtighed samt etik og socialt ansvar.

Medlemskab af BSCI og ACCORD i Bangladesh samt at opfylde krav i henhold til REACH er eksempler på dette.

Vi tager ansvar og skaber tryghed for både dig og os. 

Ønskeliste
Kontakt forhandler
Udfyld formularen og vi vil kontakte dig