PROFILERING & MÆRKNING

Vores grundlæggende filosofi om profilering og mærkning er at, alt kan mærkes. Det betyder ikke, at alt skal mærkes. Du skal være forsigtig med dit valg af profiltøj og profilprodukter og valg af label, der løfter både produktet og dit varemærke. Der kan være spørgsmål vedrørende størrelse, teknik og placering af logoer / budskab / illustrationer.

SÅ MEGET MERE END TRYK

Mange associerer stadigvæk profilering og mærkning med de klassiske trykmetoder og broderi. Men i dag er det meget almindeligt at arbejde med transfertryk, der har mange fordele i forhold til direkte tryk. Mærkerne kan opbevares og opvarmes, hvis det er nødvendigt. Det er også muligt at lave effektive mærker med blandede teknikker og lækre materialer som læder, plast og metal.

PROFILERING SKAL TILFØRE EN DIMENSION

Bliv inspireret af branding-mulighederne. Vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige mærkning, som får din beklædningsgenstand eller produkt til at springe i øjnene. Vi stræber altid efter, at beklædningen eller produktet føles både pænere og mere værdifuldt efter, for branding skal tilføje en ekstra dimension til profilprodukter, ikke modsat.

Ønskeliste
Kontakt forhandler
Udfyld formularen og vi vil kontakte dig