ET LØFT FOR VIRKSOMHEDEN HIAB

Solen går ned bag Barcelonas bjerge, og lyset kan rettes mod den begivenhed, der finder sted i byen til foråret. HIAB fejrer 70 år med et stort firmaarrangement for sine globale repræsentanter, og en ny stærk profil kommer til sin ret.

HIAB, en del af gruppen Cargotec, der med et stort antal søsterselskaber inden for mobile kran-løsninger og godshåndtering, for nylig har gennemført en stor ændring i deres branding, og hvor alle virksomhederne nu deler brandplatform og den fælles pay-off, BUILT TO PERFORM.

Da HIAB opererer på samme marked som bilindustrien, har den også favnet sin stærke branding kultur.


New Wave Profile har haft en vigtig rolle i udviklingen af en den nye profil, der opfylder HIAB’s strenge krav, og vi har også bygget en webshop, der gør profil-kollektionen let tilgængelig for søsterselskaberne og salgsrepræsentanter over hele verden. Derfor synes vi, det er sjovt at vise nogle billeder fra et velkendt møde, når det er bedst.

TYDELIG PROFIL PÅ UDLEJERE

Persson Hyrmaskiner er en hurtig voksende svensk virksomhed, der leaser alt, hvad virksomheder og enkeltpersoner måtte have brug indenfor byggeri og konstruktion. Profilerede koncept vokser hurtigt, og i dag er der veludstyrede varehuse og maskinparker i Göteborg, Kungälv, Stenungsund og Uddevalla.

En klar profil har været vigtig hele vejen, og i år deltog Persson Hyrmaskiner i vores branding konkurrence SVERIGE BEDSTE BRAND. Selvfølgelig vandt de, og kunne yderligere forbedre deres profilkoncept gennem en række produkter, som vi hjalp dem med at udvikle.

EN SKØN MARITIM FØLELSE PÅ SEA LODGE

Feriestedet Sea Lodge på Smögen er mange ting. Restaurant, hotel, konferencefacilitet, men frem for alt måske en sindsstemning. Her kan du nyde både forår, sommer og efterår.

Med sin centrale men samtidig unikke placering ved indgangen til Smögen, kan du sidde i boblebadet og se bryggeriet og menneskemylderet på behagelig afstand, mens du nipper til en kølig hvidvin før aftensmaden. Stilen er enkel, byggeriet som et gammelt varelager med en bevaret stemning.

I løbet af sæsonen, med søndagsforestillingerne, er Sea Lodge et sandt Woodstock, når tusindvis af gæster kommer for at se kunstnere optræde.

Profilkollektionen byggede vi over et nyt grafisk koncept, som vi deltog i. En klassisk maritim følelse gennem farvevalget marine/offwhite og en canvas følelse ved caps og stofposer.

Udover personaletøj og det forskellige merchandise, producerede vi også lækre badehåndklæder i skåret frotte samt forklæder med et lækker design. Funktionelt, praktisk og pænt.

Ønskeliste
Kontakt forhandler
Udfyld formularen og vi vil kontakte dig