Full Service Concept

Full Service Concept dækker over de arbejdsgange og servicetilbud, vi arbejder med. Det er vigtigt, at du som kunde værdsætter den service vi leverer, og vi ønsker, at de forskellige trin skal være klare og veldefinerede. Selvom resultatet af vores arbejde er salg af produkter, er det hovedsageligt et serviceproducerende koncept.

1. ANALYSE

For at vi sammen kan finde de rigtige profilprodukter, som passer til netop din virksomhed og dit varemærke, er det vigtigt, at vi kender din virksomhed, så vi har kendskab til, hvordan I arbejder, og hvor I vil hen.

2. IDÉ & KONKRETISERING

Med denne analyse som udgangspunkt, kommer vi med forslag til, hvordan din profilkollektion kunne sammensættes, og til hvilke segmenter du med fordel vil kunne bruge disse produkter.

3. INDKØB & PRODUKTION

En stor del af vores ekspertise ligger i at finde de rigtige produkter med udgangspunkt i behov, budget og andre variabler. Næste skridt er, hvordan produkterne skal brandes for at skabe den maksimale effekt og følelse.

4. Logistik

Udover at sikre, at leveringen går gnidningsløst og kommer på det planlagte tidspunkt, kan vi udover selve transporten tilbyde lagerløsning og pakning/indpakning.

5. EFTERSERVICE

Kontrol og opfølgning af leverancerne og hurtig responstid, når uventede situationer opstår.

Ønskeliste
Kontakt forhandler
Udfyld formularen og vi vil kontakte dig