NEW WAVE GROUPS CSR-ARBEJDE

New Wave Profile er et markedsføringskoncept med uafhængige forhandlere, der gennem medlemskab gennemfører en fælles markedsføringsplatform under ledelse af New Wave Danmark, et datterselskab af New Wave Group.

New Wave Group har som målsætning at blive en førende leverandør med fokus på et etisk og miljømæssigt ansvar. Vi har valgt at samle vores arbejde omkring miljø og etik under begrebet Corporate Social Responsibility (CSR). New Wave Group arbejder i bred udstrækning gennem forpligtelser indenfor de organisationer, som gruppen har valgt at samarbejde med og være medlem af.

Resultatet af vores CSR-arbejde rapporteres årligt i New Wave Group årsrapport.
Link til CSR på New Wave Group

Centrale spørgsmål i koncernens arbejde er:
• Hvordan skaber vi bedre arbejdsvilkår og sikrere forhold i produktionslandene?
• Hvordan tager vi ansvar for produktsikkerhed og brugen af ​​kemikalier?
• Hvordan reducerer vi miljøpåvirkningen fra transport?

Dit valg af leverandør hjælper os med at forblive en stærk spiller, der tager ansvar. Vi mener, at CSR vil være et centralt spørgsmål for seriøse leverandører, og at det vil påvirke efterspørgslen betydeligt.

Det er vigtigt at understrege, at New Wave Profile har New Wave Group som hovedleverandør, men at yderligere leverandører uden for New Wave Group ikke automatisk dækkes af de politikker, der gælder for koncernens egne virksomheder.

Ønskeliste
Kontakt forhandler
Udfyld formularen og vi vil kontakte dig