Støt en god sag

Da Børnecancerfonden begyndte sit arbejde for over 20 år siden, døde halvdelen af de 200 børn og unge der hvert år får konstateret kræft i Danmark.

Sådan er det heldigvis ikke længere. De seneste års forskning i børnekræft har resulteret i bedre og mere effektive behandlingsformer, og det betyder, at tre ud af fire børn i dag overlever en kræftsygdom.

Vi har valgt at støtte denne god sag, så når du køber Børnecancerfonden produkter, hjælper du forskningen med nye metoder i kampen mod cancer. Det koster dig ikke ekstra, men det gør en stor forskel. 

Vi gennemgår produkter hvert år og finder de mest egnede til dette formål. Vi øger ikke priserne, men giver til gengæld et beløb. pr. produkt til Børnecancerfonden. Du vil altid se, om et produkt er et børnecancer-produkt, da vi markerer disse med Børnecancerfonden logo. 

Tak for jeres støtte.

Få råd og viden

Børnecancerfonden udgiver forskellige informationsmaterialer, der både kan bruges til undervisning, almen information og som afsæt for at snakke om det svære og abstrakte med kræftsyge børn og deres søskende.

Ønskeliste
Kontakt forhandler
Udfyld formularen og vi vil kontakte dig