SKANDINAVIEN'S STØRSTE PROFILKÆDE

New Wave Profile er en kæde med i alt 154 forhandlere fordelt på de 4 nordiske lande. Vi er en uafhængig profilvirksomhed, der allerede i 1998 indledte et samarbejde med vores hovedleverandør New Wave Group, et svensk børsnoteret selskab med stor fokus på profilering og med en meget stærk varemærkeportefølje. Sammen arbejder vi for at skabe attraktiv og effektiv profilering for de nordiske virksomheder.

Lederskab og viden

Vores samarbejde på tværs skaber ressourcer og en fælles vidensbank, som bliver en klar kundefordel. Ved at opbygge vores eget internationale varemærke og koncept, får vi en unik viden og mange erfaringer, som vi kan overføre til dig.

Sikkerhed & service

Du skal føle dig tryg, når du handler med os. Uanset om det handler om levering, kvalitet eller selve produktet. Vi ønsker at yde dig den bedst mulige service - både gennem en professionel håndtering samt en bred vifte af serviceydelser vi kan tilbyde dig. Vi har opsummeret disse i vores Full Service Concept.

Lad os kalibrere dit varemærke

Vi skaber profilering, som gør, at du føler dig tryg – også i din professionelle rolle. Vi har et navn for dette - vi kalder det varemærkekalibrering. Når varemærket og de ansatte der bærer det, går op i en højere enhed, er det lykkedes for både dig og os.

Vi støtter børne cancer fonden

Læs mere her
Vores kundeløfter!

Virksomheder og organisationer drives gennem det personlige møde. Vi ved, at der skal være stærke varemærker repræsenterede i såvel interne- som eksterne møder, da det er her, der skabes harmoni mellem varemærket og de mennesker, der bærer det.

Læs mere
Vores mission

Branding er en vigtig imageskabende faktor, som mange virksomheder ikke gør sig nok i. Vi ser det som en vigtig del af vores arbejde at inspirere og vise, hvad der er muligt – set både ud fra et teknisk og et økonomisk synspunkt.

Læs mere
Vores koncept

Vi har et servicekoncept med en arbejdsmodel, der sikrer kvalitet på alle niveauer. Vi præsenterer dette i fem enkle trin.

Læs mere
Ønskeliste
Kontakt forhandler
Udfyld formularen og vi vil kontakte dig